Top

What We Do

Next Icons is opgericht om adverteerders een centrale plek te bieden waar ze toegang hebben tot de meeste creatieve en relevante makers in het short video domein. Gepaard met doortastend advies en begeleiding op basis van verregaande expertise en ervaring en de motivatie talent, adverteerder en creatie naadloos aan te laten sluiten. Short video is een domein dat zich heeft gevestigd tussen de reeds gerenommeerde nieuwe media en heeft een groot aandeel geclaimd van de tijd die jongeren besteden aan entertainment. Daarmee is short video met stip de belangrijkste ontwikkelende markt om je als adverteerder in te begeven wanneer je grote groepen jongeren wilt bereiken en activeren.

Bottom line: Next Icons is een short video creator first influencermarketing agency die de adverteerder ondersteunt bij het inzetten van de juiste makers en hun talent zo verzilverd.

Create

De creaties van de talenten van Next Icons claimen de aandacht en betrokkenheid van een wereldwijd publiek van jong tot oud dat zelf heeft bepaald wie hen inspireert, vermaakt en verrijkt. Onze talenten dragen de band tussen talent, medium en consument continu uit en prikkelen de zintuigen met voortdurende vernieuwing zonder af te wijken van hun authenticiteit.

Connect

Als Next Icons verbinden wij merken met talenten wiens creaties voorbij gaan aan oppervlakkige impressies. Samenwerkingen zijn een platform voor merken om te laten zien wie ze zijn en welke waarden ze vertegenwoordigen. Wij voegen creativiteit, kennis, inzicht en data samen om niet alleen commerciële potentie maar ook culturele waarde te optimaliseren. Zo zorg je als merk dat de indruk die je achterlaat blijvend is.

background

Next Icons is opgericht door Sara Rottenberg. Zij lanceerde in 2019 Content Icons, een agentschap voor influencermarketing waar sommige meest invloedrijke influencers uit Nederland worden vertegenwoordigd en begeleid bij het bouwen aan duurzame en grenzeloze carrières. Uit de ervaring die Content Icons opdeed sinds haar oprichting ontstond het idee om een nieuw label op te richten dat zich volledig toespitst op short video en in het bijzonder op TikTok.

Het unieke karakter van TikTok vraagt om een agentschap met een eigen missie en visie die de maker en doelgroepen door en door kent en in de vingers heeft. Een nieuwe organisatie waar de doelgroep van TikTok zelf aan het roer staat en de beste gids is voor klanten en makers. Zo zag Next Icons in 2022 het licht.