Top

Quinty Mirjam

Quinty is een van Nederland’s allergrootste online creators. In twee jaar tijd heeft ze met haar TikTok-account ruim 2 miljoen volgers verworven. En dat aantal groeit exponentieel verder. Inmiddels heeft ze een fan base opgebouwd van ruim 3.6 miljoen volgers! Ze is een van de beloftes op internationaal niveau als het gaat om beauty en lifestyle. Met name haar haar speelt een prominente rol in haar video’s en de tips die ze daarover deelt. Zo heeft ze die video’s de naam ‘hairtok’ gegeven waarmee ze dat onderwerp zich helemaal eigen heeft gemaakt!

Voor meisjes en vrouwen deelt Quinty handige en makkelijke tips over hoe je, bijvoorbeeld, op verschillende manieren krullen kunt aanbrengen met behulp van een stijltang of hoe je in een handomdraai een knot maakt die de hele dag blijft zitten. Tel daar haar make-up tutorials, get ready with me’s én haar werk achter de schermen voor haar eigen sieradenmerk bij op en je hebt de perfecte bestemming voor all things girls related!  

Een echte sociale media ster heeft ook op Instagram een noemenswaardige following, zo ook Quinty. Met maar liefst 217.000 volgers bereikt ze ook daar een wereldwijd publiek.

USP: hair, beauty, make-up, fashion

DOUGLAS
ICANIWILL
L'Oréal
Let's get in touch & create something awesome together!
info@nexticons.com